Wednesday, August 29, 2007

Onu Tik-Taki seiklused

Eile sain suure shoki osaliseks ja mõtlesin,et ei välju Maria toast enam kunagi kui olin läbi raskuste sinna ükskord jõudnud. Nimelt leidis Maria ühe kuulutuse, kus pakuti odava rahaga kooli lähedal tuba üürida. No ja siis saigi kokku lepitud korteriomanikuga kohtumine. Kuna Maria läks tööle, pidin üksi selle toa üle vaatama. Ja siis hakkas õudukas peale. Kohale ilmus kentsaka välimusega, keskealine mees, kaasas labradori kutsikas, keda ta mööda teed praktiliselt lohistas, sest kutsikas ei tahtnud autode keskel eriti liigelda. Mees ütles, et nii keeruline on seletada kus see korter on, et peame tema autoga minema. No mulle see eriti ei meeldinud aga läksin ikka, ratas jäi poe ette. Tema sõidustiili võiks kokku võtta sõnaga liiklushuligaan. Jõudsime siiski ilma politsei sekkumiseta korterini, mis ei olnud poest tegelikult eriti kaugel. Korter oli väike, elutuba oli tema asju ja autoportreesid täis, kaasüürnikuks oleks olnud hiina tüdruk, kes kardab asju puudutada aga muidu on normaalne!!! Magamistuba koosnes voodist ja see oli täpselt sama suur kui tuba ise, uks ei mahtunud tervenisti lahtigi. Lisaks sellele ütles omanik, et hakkab seal paar korda nädalas käima lilli kastmas ja posti võtmas. Ja ka siin ei lõppenud see seiklus.Tal olevat teine korter samas ümbruskonnas. Hakkasime autoga sõitma..ja sõitsime ja sõitsime ja sõitsime ja ümber olid juba metsad ja kiirtee ja mul oli PAANIKA!!!! Mees ajas skiso juttu ja kui tahsin tagasi tegi äkkpöörde aga sõitis lõpuks ikka samas suunas edasi - läheme ja toome tema suitsud sealt korterist ära. Ma juba kaalusin autost väljahüppamist aga see jäi siiski tegemata. Lõpuks kui olime ta suitsud ära toonud, tõi ta mu linna tagasi ja asi lõppes õnnelikult aga igasuguste võõrastega suhtlemise isu võttis ära.
Täna aga oli palju toredam päev - üks tüdruk koolist üüris oma tuba 3 kuuks välja ja noh ma nüüd lähengi alates homsest sinna elama! Kaaslasteks klarnetimängija ja helilooja...üks hollandlane ja teine poolakas. Nüüd söön Maria tehtud imehead salatit ja närvid rahunevad vaikselt.
Päeval sai veel kohalikus raamatukogus käidud - plaadi ja noodi valik on tohutu ainult, et muusikakuulamise eest peab maksma - nii kohapeal kui ka koju võttes. Ja kuninganna paleed nägin ka ühest küljest! Selle ümber on see sama mets, kus eile Haagi Psühhoga sõitsin :S
Mõtlen ka sellele, et miks ma siia tulin...endiselt ei ole tunnet, et see on SEE koht...eks aeg näitab.
Senikaua sõidan aga rattaga nagu onu Tik-Tak ja tiksun edasi.

2 comments:

Anonymous said...

Karmid seiklused sul seal. Katsu ikka ühes tükis püsida, eks? Kellele Sipsik siis muidu külla tuleb.

Maarja Helena said...

Sipsiku ja teie külaskäigu nimel annan endast parima :) aga see korter kuhu täna sisse kolin on ka nati mustade rajoonis... millal te plaanite tulla? (muide, kirjutaksin ka meili aga hot jamab juba teist päeva:S)