Sunday, August 31, 2008

Uus Aasta.

Aasta on läbi!!!!
Mul on oma kalender - ajaarvamine algab 26.augustist 2007. Sihuke tunne on, et teeks väikse kokkuvõtte.... rohkem nagu endale -et teada saada missugustel teedel on oldud.

26.08.07 - öö täis sõpru, imelikke tundeid, hirmu tuleviku ja tundmatuse ees, meeldivaid kingitusi :P (p.s. ikka töötab!), ujumist laevatulede valguses ja lahkumist.
Hirmud aga haihtusid esimese nädala jooksul kui leidsin (Maria abiga- atäh!) töö, trenni, sõbrad ja hea lauluõpetaja. Mingi hetk hakkasin ise endal juukseid lõikama - odav meelelahutus ja teraapia ka hingele - väga vabastav, soovitan soojalt!
Eestis käik - uus mina ei taha enam vanasse vormi mahtuda aga hästi veel ei julge "uus" olla. Hea on tagasi Haagi minna - lennukis saan juba hollandi keelest nii palju aru, et tuleb turvavöö kinni panna ja naudin rattaga üle silla sõitmist kuigi see võtab väga võhmale ja tihti jõuan kooli läbimärjana.
Salsa- tahan ise enda peremees olla, raske on anda juhtimine üle...aga vaikselt juba edeneb :)
Leian esimest korda elus inimese, kellel on minuga samal päeval sünnipäev! Kummaline.
Krahh erialaõpetajaga, perega ja iseendaga...järgneb suur segadus. Praeguseks olen mingite arusaamadeni jõudnud aga pikk tee on veel ees.
Milano -esimest korda La Scalas!!! Aga Itaalia- vaimustus on üle läinud ja pole siiamaani tagasi tulnud. Selle eest lähme Liinale Hispaaniasse külla ja leian uue imetlusobjekti. Barcelonasse võtta kaasa süljetops - liiga ilusad inimesed...eriti mehed :P See on linn, kus ma võiks töötada!
Nädal aega lõpueksamite kuulamist - palju häid lauljaid ja mõistetamatu hindamissüsteem. Küllastus õppimisest aga kuidagi saab kõik ikka tehtud. Jalgpalli EM - terve Haag on pubides ja elab kaasa, ka minul tekib sedasi huvi asja vastu. Töölt rattaga sõpradega kohtuma sõites näen lapsi tänaval karjumas, pizzataksot piibutamas ja igast korterist kuulen suurt lärmi - Holland on järjekordse värava löönud.
Sõbrad, kes varem ütlesid, et ei saa õhtul tulla on organiseerinud üllatuse, mida olen terve elu soovinud! Olen nii rõõmus, et põsed on naeratamisest krampis.
Eesti igatsus saab leevendatud viimaks - juustuvorst ja must leib ja kohukesed on iga päev laual. Kahe nädalaga jõuavad aga vanad mõtte- ja elumustrid taas võimust võtta. Puhata nagu ei jõuagi..nii palju on teha ja näha. Kontserdi anname ka...kõik on rõõmsad! Ja siis järsku on käes aeg minna Itaaliasse - jälle kordub sama mis peaaegu aasta tagasi Hollandisse minnes- tohutu hirm teadmatuse ees. Aga lähen lennuki peale. Kuidagi õnnestub leida korter ja ka keel hakkab pärast kuut aega selgemaks saama. Kohtun india mehe ja poola naisega. See on omamoodi uue etapi algus. Sellest peale kõik kuidagi kulgeb. Lõikan juuksed ära. Veel üks hirmu ületamine ja enda mõtete vabastamine. Pidutsemine Perugias, uued inimesed, erinevad kultuurid. Aeg iseendaga olemiseks. Aasta eesmärk - olla Eestist eemal terve aasta on sooritatud! Nüüd on uus algus, eesmärk on seatud, kui täitub siis aasta pärast saate ka teie teada:P
Ilusat illusiooni!

No comments: