Friday, November 2, 2007

Aafrika!

Ollalaaaa!!!!
Tulin just Intro tunnist ja see oli NIIIIIII tore!!!!!
Yks t6eliselt must mees Senegalist 6petas dzembesid m2ngima ja aafrika laule laulma - see kuidas ta ise m2ngis oli muidugi midagi mystilist!!! Meid oli seal umbes 20 inimest ja k6ik m2ngisid yhte rytmi ja siis Senegali-mees m2ngis soolot ja yks teine 6petaja bass-dzembet...no yhes6naga olen ahvivaimustuses :)

Eelmisest sissekandesst on j2rjekordselt juba rohkem kui n2dal m66das nii, et on millest kirjutada.
Vaheag tuli ja l2ks valguskiirusel. Siiski 6nnestus koos Erini-Heiko-Saskiaga 2ra k2ia Haagi kuursaali juures, Delftis ja teist korda elus Amsterdamis. Seal leidsime vanakraamituru, millest meie Eriniga v2hemalt yli vaimustunud olime. Ostsin kaks kybarat ka- nyyd k2in ringi nagu daam 1930-ndatest :)
LEidsime amsterdamist ka yhe hirmus armsa pannkoogikohviku: see oli teisel korrusel ja sinna viis umbes poole meetri laiune trepp, mis oli v2ga j2rsk. Ja kogu kohvik koosnes umbes 4 lauast! (sellep2rast ei 6nnestunudki seal syya, kuna k6ik lauad olid h6ivatud). Aga mul on kindel plaan uuele katsele minna.

See n2dal on ka nii kiiresti l2inud,et ise ka imestan kuhu aeg kaob. Teisip2evast alates toimub Haagis 3 n2dalane Hollandi Tantsu Festival. Eile k2isin vaatamas etendust " The autopsy project". oi, kohe hakkab kooli orkestri peaproov - l2hen kuulama. kirjutan p2rast edasi :)

2 comments:

Anonymous said...

tere kallis Puhike.. ei ei lilleke! vaatasin just siin sinu pilet... tead sa oled ÕNNELIK.. =D kallid ja musid... ning peatse kohtumiseni.

Anonymous said...

Oli Liina!!! Palju kallistusi sulle. Loodan, et oled see n2dalavahetus Eestis kui ma kylla tulen. Hirmsasti tahaks n2ha sind!!!