Friday, August 28, 2009

Kas kutsehaigus või lihtsalt anomaalia?


Päeva nagu täna ei ole veel olnud ja ilmselt ei tule ka. Näiteks avastasin, et hommikud on mustvalged. Ega sellist asja muidu ei saa teada kui kell 5 uni ära ei lähe. Normaalne inimene käiks vetsus ja katsuks uuesti magama jääda... Aga mina - käisin küll "pelkus" ära aga und ei tulnud kusagilt. Ja noh, kui magada ei saa siis tuleb loomulkult vaadata DVD pealt E.S.Tüüri ooperit "Wallenberg". Ma tean... EI OLE NORMAALNE!!!! Kell 7.30 oli Wallenberg surnud ja uni tuligi tagasi.
Hetkel on maailma natuke värvilisem, päev on kolme tunni võrra edasi liikunud ja ei tea, mis kõik veel juhtuda võib kui selline algus on olnud....

2 comments:

Tuule said...

Sinu autoportreed on järjepidevalt kõrge tasemega. Kunagi raamin need ära ja näitan su puberteedieas lastele. Enne aga pühin stereotüüpselt kohvi klaviatuurilt.

Muidu, suureks pettumuseks ilmnes siia põhjalaiusele naastes, et nn 'kuldne tund' enne päikseloojangut ja pärast päiksetõusu on siin väga lühiajaline, vaid südasuvel. Ehk on seda Haagis kauem. Ebanormaalsed inimesed saavad varajasel hommikutunnil seda nautida.

maarja helena said...

Oi-oi...kas sul on salaplaan minu autoriteeti koduseinte vahel õõnestama hakata? aga samas, eks tõde tuleb kunagi ikka päevavalgele. Valgusest rääkides... esimese õhtu siin Haagis magasin maha, teine oli väga ilus aga mitte palju pikem kui kodumaal. Kirjuta mulle oma Euroopa-tuurist ka!!!!